Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Livrarea se face prin:

  1. Ridicare personala de la magazinul nostru
  2. Livrare prin Fan Curier

TERMENUL de LIVRARE al produselor este de maxim 5 zile lucratoare. Produsele sunt confectionate in urma comanzii primite de la dumneavoastra. Marycom Simex isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livarea comenzilor prin Fan Curier sunt taxate dupa cum urmeaza:

  • Pentru orice comanda sub 350 de lei costul transportului este de 20 de lei.
  • Pentru orice comanda peste 350 de lei nu se percepe transport.

Marycom Simex isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Marycom Simex, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Marycom Simex fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Marycom Simex de la acest client.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. În cazul in care doriti să returnati un produs, va rugam sa ne instiintati în scris folosind formularul de Contact .

In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal.

Cheltuielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de catre cumparator si se vor scadea din suma de returnat. Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie in original. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente.

Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 5 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus.

In cazul in care reclamatia a fost justificata vanzatorul se obliga la inlocuirea produsului in terment de 14 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de vanzator.

Alte conditii:

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in maximum 1 zile de la livrare.

Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei. Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre Marycom Simex - plata va fi efectuata de catre client; de la Marycom Simex catre client - plata va fi suportata de catre noi.

Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.

Garantia acopera cel mult valuarea integrala a produsului reclamat. Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.