Cum Cumpar ? Magazinul on-line www.maricomshoes.com

Pentru dumneavoastra ne-am straduit sa facem procesul de comanda cat mai usor si mai rapid posibil si astfel va prezentam cele doua variante de comanda:


Varianta 1: - Crearea unui cont de client pe site-ul nostru www.maricomshoes.com

Este o metoda de comanda moderna si sigura. Avantaje: comenzi lansate la orice ora, comenzi ulterioare efectuate rapid, posibilitatea gestionarii contului, risc minim de erori. Pentru a crea un cont pe www.maricomshoes.com, trebuie sa aveti obligatoriu o adresa de e-mail valida.

Pasul 1 - Creaza cont

Pasul 1 - Creaza cont

Pentru a va creea un cont, procesul este foarte simplu. Incepeti prin introducerea adresei dumneavoastra de e-mail, apoi apasati pe butonul "Creează un cont". La pasul urmator se va deschide o pagina cu un formular de inregistrare.


Pasul 1 - Creaza cont

  • Finalizarea procesului de inregistrare se va face prin apasarea pe butonul "Înregistrare". Aceasta actiune implica incarcarea paginii "Contul meu".

Pasul 1 - Cum cumpar

Odata terminat procesul de inregistrare veti avea contul dumneavoastra de client in care o sa gasiti toate detaliile de care aveti nevoie: informatiile dumneavostra, comenzi precedente, comenzi in curs, facturi si cupoane de reduceri.

Pasul 2 - Alegerea produselor

In momentul in care pasii de inregistrare sunt terminati puteti sa treceti la cumparaturi.


Pasul 2 - Alegerea produselor

In dreptul fiecarui produs in parte o sa gasiti mai multe poze cu articolul respectiv, pretul, detalii despre produs dar si daca acesta este disponibil pe stoc sau nu. Bineinteles aveti optiunea de a "ADAUGA IN COS" acest produs. 

 

Pasul 3 - Finalizare comanda

In momentul in care v-ati decis asupra articolelor pe care doriti sa le achizitionati, trebuiesc parcursi cativa pasi pentru confirmarea adresei de livrare. Pentru a usura procesul de cumparare aveti listata intr-o singura pagina toate detaliite necesare procesarii comenzii.


Pasul 3 - Finalizare comanda

In cazul produselor pe stoc livrarea la domiciliul dumneavostra se va face in cel mai scurt timp posibil (in maxim 48 de ore de la data definitivarii comenzii). Pentru alte nelamuriri sau cereri nu ezitati sa ne contactati folosind detaliile de la sectiunea CONTACT a site-ului.

Varianta 2: - Comanda prin telefon

Ne puteti contacta la numarul de telefon afisat pe site pentru comenzi. Unul dintre consultantii nostri va va prelua comanda si datele de contact. Ulterior veti primi un e-mail pe care va trebui sa-l confirmati, iar aceasta confirmare va reprezenta comanda ferma.

Daca ati apelat la aceasta varianta si nu ati primit e-mail in 24h, va rugam sa reveniti telefonic. Prin aceasta varianta nu putem elimina riscul de erori la preluarea comenzii. Din aceasta cauza nu vom onora nicio comanda telefonica fara confirmare prealabila prin e-mail.

Va multumim pentru intelegere si va dorim cumparaturi placute!