Intrebări frecvente

Cum caut un produs?

Exista doua modalitati prin care dumneavoastra puteti cauta articole pe maricomshoes.com . In cazul in care nu aveti un produs anume pe care il cautati si doriti sa "rasfoiti" oferta noastra, puteti accesa una din categoriile principale ( Femei, Barbati ) aflate in partea de sus a paginii.
Daca doriti un anumit produs, puteti folosi sectiunea "Cautare Produse" aflata in partea de sus.

Cum cumpar ?

Pentru detalii referitoare la procesul de cumparare gasiti pe pagina Cum cumpar ?

Cum pot sa platesc?

Plata produselor comandate de pe site-ul www.maricomshoes.com se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin transfer bancar; dovada platii prin transfer bancar trebuie trimisa catre Marycom Simex la adresa de e-mail office@maricomshoes.com . In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Marycom Simex. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Marycom Simex isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Cum se livreaza ?

Livrarea se face prin:

  1. Ridicare personala de la magazinul nostru
  2. Livrare prin Fan Curier

TERMENUL de LIVRARE al produselor este de maxim 5 zile lucratoare. Produsele sunt confectionate in urma comanzii primite de la dumneavoastra. Marycom Simex isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livarea comenzilor prin Fan Curier sunt taxate dupa cum urmeaza:

  • Pentru orice comanda sub 350 de lei costul transportului este de 20 de lei.
  • Pentru orice comanda peste 350 de lei nu se percepe transport.

Marycom Simex isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Marycom Simex, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Marycom Simex fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Marycom Simex de la acest client.

Cum pot folosi voucherele?

Daca sunteti posesorul unui voucher este necesar sa introduceti in campul special din cosul de cumparaturi codul primit. Codul de voucher va fi considerat valid daca vor fi respectate conditiile in care s-a acordat. Aceste conditii pot face referire la :
  • perioada de valabilitate (codul va fi valid numai pana la sfarsitul perioadei de valabilitate a acestuia);
  • numarul de utilizari (in mod uzual codurile voucher pot fi utilizate pentru o singura comanda);
  • categoriile de produse pentru care sunt acordate;
  • valoarea totala a cosului (poate exista situatia in care un voucher este acordat pentru o anumita comanda minima);
Odata validat codul de voucher, se va adauga o noua pozitie in cosul dumneavoastra, pozitie a carei valoare va fi egala cu valoarea cu minus a voucher-ului utilizat.
In cazul folosirii unui voucher costurile de transport vor fi suportate de catre client indiferent de valoarea voucher-ului.

Preturile afisate includ si TVA?

Preturile noastre sunt exprimate in RON cu TVA inclus.

Datele mele sunt confidentiale?

Securitatea datelor clientilor este foarte importanta pentru noi, informatiile dumneavoastra vor fi folosite doar pentru procesele de cumparare si livrare.

Am uitat parola de logare, ce pot sa fac?

Daca ati uitat parola puteti utiliza functia de recuperare a parolei din pagina de Autentificare.

Pot sa schimb detaliile contului?

Daca doriti sa modificati detaliile contului o puteti face accesand sectiunea "Contul meu".

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului www.maricomshoes.com este gratuita si voluntara, si implica acceptarea termenilor de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Marycom Simex detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.maricomshoes.com pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.maricomshoes.com mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Marycom Simex nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Am trimis un e-mail catre suport tehnic/vanzari si plati dar nu am primit niciun raspuns.

In cazul in care nu ati primit niciun raspuns va rugam sa asteptati cel putin o zi lucratoare, timp necesar echipelor noastre sa solutioneze toate e-mail-urile. Trebuie sa verificati, de asemenea, setarile dvs. de e-mail pentru a va asigura ca raspunsul nostru nu a fost blocat de filtrul spam.

Cum pot sa returnez un produs, sau care este procedura de garantie?

- Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in maximum 1 zi de la livrare.

- Nu se admit la retur incaltamintea purtata.

- Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare, in termen de 24 de ore de la livrare, insa va anunta vanzatorul in termen de 3 ore de la preluarea marfii. Nu se accepta returnarea marfii livrate dupa acest termen.

- Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.

- Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.

- Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre Marycom Simex- plata va fi efectuata de catre client; de la Marycom Simex catre client - plata va fi suportata de catre noi.

- Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.

- Garantia acopera cel mult valuarea integrala a produsului reclamat.

- Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.

- Costurile de transport ale coletului de retur vor fi suportate de catre client.